×

Change Language

FI
×
×

Jukolankatu 18, Joensuu

Kohteessa on erikokoisia tuotanto-, halli-, toimisto-, varasto- ja katostiloja yhteensä yli 13000 neliötä.

Tilojen koot vaihtelevat kymmenen neliön varastoista aina useiden tuhansien neliöiden tiloihin. Tilat ovat kaukolämmössä. Kohteessa on esimerkiksi useita korkealla nosto-ovella varustettuja hallitiloja. Kohteessa on myös laajat asfaltoidut piha-alueet jotka helpottavat vuokralaisten toimintaa. Vuokralaisina on mm. kuljetus- ja logistiikka-alan toimijoita, liikunta-/kuntosaleja, raskaankaluston korjaamoita, koulutuspalveluja, verkkokauppa sekä yksityisiä henkilöitä. Myös oma Joensuun toimistomme sijaitsee tässä kohteessa.

Katso sijainti tästä

- VAPAANA 75 m2 lämmintä korkeaa hallitilaa. Vapaa korkeus noin 7,7 metriä. Siltanosturin käyttömahdollisuus. Iso piha-alue jossa helppo liikkua isollakin kalustolla. Vuokrataso 8 eur/m2 sisältäen lämmön, sähkön ja veden.

- VAPAUTUMASSA 1.1.2022 103 m2 lämmintä korkeaa hallitilaa. tilaan 4,4 metriä korkea ovi. Lattiakaivo, vesipiste,voimavirta. Pieni erillinen varastohuone, wc-tilat yhteiskäytössä. Vuokrataso 8 eur/m2 sisältäen lämmön, sähkön ja veden.

- VAPAANA toimisto-varastohuoneita 6-20 m2. Vuokra pienet noin 11 euroa/m2 , isommat 8,5 euroa/m2 sisältäen lämmön, sähkön ja veden. WC tilat käytävällä yhteiskäytössä.

- VAPAANA katostilaa 40-120 m2, Korkeus 4,5m ja syvyys 13m. Yhden katospaikan 40 m2 vuokra 90 eur/kk

 

 

Kysy lisää